top of page
Søk
  • apples and diamonds

Trygg salong - dette må du vite.

Oppdatert: 28. sep. 2020


Kjære kunde ❤️

Vi gleder oss til å se deg igjen hos oss i salongen ❤️

Vi er blitt pålagt strenge restriksjoner av helsemyndighetene i forhold til smittevern.. Vi følger i tillegg ennå strengere retningslinjer som er gitt oss av NFVB. Alt dette gjøres for at du som kunde og oss som frisører skal ha en trygg hverdag. SAMMEN klarer vi dette om vi ALLE forholder oss lojalt til de råd og krav som stilles.


Viktigst av alt:

Har du det MINSTE tegn til sykdom, feber, luftveisinfeksjon, eller er omfattet av plikt om karantene eller isolering, kan du ikke komme. Ring oss og gi beskjed senest 24 timer for å unngå et avbestillingsgebyr på kr. 990,–. Send oss gjerne en SMS på tlf. 465 48 428.

Videre stiller vi krav til deg som kunde:

- Det er kun kunder med timeavtale som har adgang til frisørsalongen. Alle spørsmål om timebestillinger skal gjøres på telefon 33 33 10 00. Telefonen vil i uke 17 være bemannet fra kl. 10:00 til 14:00. (Frisørene som er på jobb kan ikke forlate kunden de arbeider med for å ta telefon eller benytte PC for timebestilling. Dette utløser nye rutiner for håndhygiene, og vil være for tidkrevende. Vi har egen bemanning på telefonen på kontor utenfor salongen. Herfra jobber vi også fortløpende med å ta kontakt med alle kunder som har mistet timer i perioden vi har holdt stengt.) - Kom alene til timen. Du kan ikke medbringe barn, familie, kjæreste eller venner.

- Møt opp til avtalt tid. Er du for tidlig ute ber vi deg vente utenfor.

- Hvis det ikke er ledig i ventegruppen når du ankommer salongen, ber vi deg vente utenfor til frisøren din er klar for deg.

- Du må sprite hendene dine ved ankomst og når du forlater salongen. Desinfisering vil stå tilgjengelig for deg innenfor døren når du kommer i salongen.

- Mobilen din bør oppbevares i veske/jakke under besøket så nyt en liten digital detox under besøket.

- Vi er pliktige til å oppbevare informasjon i 2 uker om hvem som har besøkt salongen, til hvilken tid, hvilken frisør de har hatt behandling hos, og deres kontaktinformasjon. Denne vil vi kunne utlevere til kommunelege dersom behov for smittesporing.


Dette kan dere forvente av oss:

- Vi har innført en skiftordning, hvor kun 2 frisører er på jobb samtidig. Vi tilstreber da å være maksimalt 4 personer i lokalet til en hver tid. Dette er nødvendig for å beskytte både dere og oss mot smitte. Men vi strekker oss langt for å få plass til flest av mulig av dere. Vi starter senest kl. 08:00 på morgenen og gir oss ikke før tidligst 20:00 på kvelden. Allikevel må ventetid påregnes og timer må flyttes. Vi håper på forståelse for dette fra dere.

- Alt utstyr og berøringsflater blir desinfisert før, under og etter ditt besøk hos oss.

- Alle frisører på jobb holder god avstand til hverandre. og mellom hverandres kunder, i henhold til krav fra helsemyndighetene og NFVB.

- Vi kan ikke gi deg magasiner/lesestoff under besøket

- Vi utfører ikke farging av vipper og bryn.

- Vi utfører ikke enkeltbehandlinger som kun klipp av pannelugg eller stuss ved ører/nakke for øyeblikket.

- Vi har smittevernsvegg mellom vaskene.

- Vi ønsker at alle betaler med kort. Kontanter kan ha vært i mange hender før deg, og det vurderes som en kilde til indirekte kontaktsmitte.

- Ut over dette følger vi alle retningslinjer gitt av www.fhi.no og www.nfvb.no .

Det er mye som er forandret og endret på i disse dager, men en ting som ikke

er forandret er vår glede for faget vårt ❤️ Vi ønsker deg varmt velkommen tilbake!

Har du spørsmål ring oss på telefon 33 33 10 00


Mvh.

Alle oss på apples and diamonds530 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
Post: Blog2_Post
bottom of page